Adrien

Adriënn Pásztor
Adriënn was tijdens en na haar studie rechten al bezig met zingen en componeren bij andere bands, maar zij kon pas bij Skytah haar eigen stijl ontwikkelen.

Naast het schrijven van gedichten en korte verhalen heeft Adriënn een passie voor geschiedenis, filosofie en hardlopen.

 

Ben

Ben Humpig
Ben heeft al vele muziekprojecten op zijn naam staan. Zo was hij tijdens zijn studie aan het conservatorium onder meer actief in de Haarlemse hardcore / metal band Brutal Obscenity.
Tot 2008 was Ben de lead gitarist van de Seventies coverband SuperSpade.

Verder houdt Ben van het maken van lange reizen buiten de toeristische kaders. Daarnaast is hij een enthousiaste beoefenaar van Yoga.

 

jeffrey

Jeffrey Bax
Jeffrey is al vanaf jeugdige leeftijd bezig met muziek. Hij heeft de popdocenten opleiding genoten aan het conservatorium in Rotterdam. In zijn lange loopbaan als bassist is hij onder meer betrokken geweest bij Alpha Blondi, Emeraldi Vitalli en Laura Wood. De laatste 15 jaar verzorgt hij samen met Pjotr de ritme sectie van verschillende bands zoals Somtimemen en Bulldoze Band.

Jeffrey is een fervent beoefenaar van badminton. Daarnaast bezoekt hij graag concerten.

 

skytah

Pjotr van der Made
Pjotr van der Made is een zeer ervaren drummer. Hij heeft de popdocenten opleiding genoten aan het conservatorium in Rotterdam. In zijn lange loopbaan als drummer is hij onder meer betrokken geweest bij de cult pop band MAM en akoestische rockband K’bam. De laatste 15 jaar verzorgt hij samen met Jeffrey de ritme sectie van verschillende bands zoals Somtimemen en Bulldoze Band.

Als echte Bourgondiër geniet Pjotr van een hapje en drankje met zijn gezin. Daarnaast houdt hij van hardlopen.